Veszélyes ma ellenzékinek lenni? Veszélyes egyet nem érteni Gyurcsányékkal? Hiszek benne, hogy nem, mert az országban él még a demokrácia. Ünnepelhetek az utcán március 15-én, meghallgathatom Rogán Antal, Orbán Viktor beszédét és ezért nem támadnak rám lovasrendőrök, nem tartóztatnak le, nem fújnak szembe könnygázspray-vel, nem vagyok áldozata önkénynek.

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@huhu: Csak az a baj, hogy a hatalomnak az elégedetlenkedők egy arctalan tömeg. S ezek miatt a gondolatnélküli emberek miatt nem vesznek bennünket komolyan. Az értelem hangját elnyomja az artikulátlan kiabálás.
ugyeugye
Hát ahogy elnéztem tegnap a körúton mellettem elvonuló zászlós csapatot - semmilyen módon/formában nem tudnék velük közösséget vállalni.
jandera9
Nade ezek a törvények is komolytalanok. Itt már a gondolatért is bűnti van.
huhu
Kosármeccsen arra hivatkozni, hogy az ellenfél magasabb...Mikor elkezdted, tudtad a játékszabályokat. Ha nem tetszik, akkor vagy a meccs előtt, vagy utána beszéld meg, de semmiképp sem a meccs közben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.