Egy módja van csak annak, hogy elkerüljük az előrehozott választásokat, miután senki sem vállalja a miniszterelnök-jelöltséget. Ezzel a módszerrel ráadásul nem csak megtarthatjuk az MSZP bázisát, hanem megnyerhetjük magunknak a látens Fidesz-szavazókat, a radikális és szélsőjobbos mozgalmárokat.

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reviden
Ez egy világ vic nem.Ha azt hiszi valaki,hogy a Szlovákok hülyék akkor meg kell mondani nagyon primitiv. Szerintem még ajándékba sem kellene nekik Magyar ország.
furfang
szellemes, lassan itt tart az mszpszdszmdf a FIDESZ elleni küzdelemben, és a hatalom megtartásában.
Diamont Frost
Nem inkább az Osztrák -Magyar monarchiát kéne feltámasztani?? -:) -:)
lajosh169
Az erdélyi vendégmunkások, húznak haza. Otthon dübörög a gazdaság (persze csak hozzánk viszonyitva). Csak gratulálni tudok Gyurcsánynak. Megmondta az erős magyar Ft gátja az exportnak, megoldotta. Nem akart 30 millió románt, ha akarna sem jönnének. Szép volt Feri gratula. El kellene dönteni hova kérjük a felvételünket, mert szomszédaink nem tudnak megeggyezni, hogy a nagymorva, vagy a dák birodalom területe amit mi Magyarországnak hiszünk.
lajosh169
Ne bántsuk az Osztrákokat. hagyjuk őket élni. Az Eu is hanyatli mióta beléptünk. A NATO is sokat gyengült nem bástya hanem rés vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.