A Fidesz felkészült a választásra és felkészült a kormányzásra - jelentette ki újságírók előtt Orbán Viktor a párt 21. születésnapi rendezvényén vasárnap Budapesten. A Fidesz elnöke szerint , az emberek most megkapják a lehetőséget, hogy dönthessenek.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Orbán már hét éve felkészül. Folyamatosan arra készül, azért választotta ketté Magyarországot uszító beszédeivel, hazugságaival, folyamatosan kételyeket ébreszve az emberekben. Minden javaslatot lesöpörni, mindig keresztbe tenni, 5 milliárdért népszavazást tartatni, minden reformjavaslattal szemben lázítani. Szegény nyugdíjasokra hivatkozni, amikor első dolga volt 1998-ban megsarcolni őket. Sunyi módon zárt körben arról nyilatkozni, hogy befagyasztani a nyugdíjakat, a tüntetőknek két pofont adni, oszt mennek haza. Ez Orbán Viktor igazi arcai. A többi csak nyálas szavazatszedés.
zsolti
megint el lesz zavarva a kormány, mint oly sokszor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.