Egy kivétellel mind a 188 aktív MSZP-s országgyűlési képviselő aláírta tegnapra azt a politikai nyilatkozatot, amely Bajnai Gordon kormányfőjelölt „fájdalmas intézkedéseit” tartalmazza. Így az utolsó akadály is elhárult az elől, hogy a szocialista párt vasárnapi kongresszusa hivatalosan is Gyurcsány Ferenc miniszterelnök utódául állítsa Bajnait. Addigra az egy hiányzó szocialista szignó is „befut”, majd a Bajnait várhatóan ugyancsak támogató vasárnapi országos tanácsülés után hétfőn az SZDSZ parlamenti képviselői is aláírják a dokumentumot. A 19 szabad demokrata politikus közül 18 támogatása várható a parlamenti szavazáson, így még több voks is összejöhet, mint a többségi szavazáshoz kellő 193.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csubaka
Az mszp (kisebbel sajnos nem tudom írni) aláírta saját halálos ítéletét. Ha szerencséjük van a következő vásztáson akár előre hozott, akár rendes már ők sem fognak be kerülni.a parlamentbe.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy azl elvtársak mit kapnak, ha haza mennek. Ez nekem olyan mint a birkanyáj, amelyet a farkas támadott meg. Minden normális állat faj szét szalad, szét ugrik ezek meg összezárnak!!!!
menasagh
@Csubaka: Az a céljuk, hogy amit mostanig nem tudtak a maguk hasznára fordítani,azt még tegyék meg, mert soha többé ebben a büdös életben nem lesz rá alkalmuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.