Három hete mondott le Gyurcsány, itt állunk a válság közepén, s az MSZP 3 hét alatt képtelen volt egy kormányt kiállítani, legalább nevek szintjén. Ehhez én csak annyit szeretnék hozzátenni: fiúk, ha nem megy, nem kell erőltetni.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@LevaiKatalin: "...elismert, elfogadott, gyors döntésekre képes szakemberek..." -írod. Nos, a hírek szerint volt alkudozás Velük is. Nem vállalták. Nem vállalhatták, mert ha igen, éppen a fenti, Általad leírott jelzők szünnek meg.
Ki az, aki megfelel ezen követelményeknek és mégis hajlandó a régi klikk egyes tagjaival, vagy a "második sor" most előtérbe nyomott egyedeivel együtt lejáratni magát?
Lehet-e bízni olyan társaságban, amelyik ide-oda tologatja egyes tagjait a beosztások palettáján, hátha rátalálnak a megfelelő helyére? Ha valaki olyan univerzális, hogy jó pénzügyérnek, igazságügyisnek, most főrendőrnek, eddíg miért nem dolgozott, ha pedig annyi esze van, mint ahogy beállítják, miért nem tűnt el önként?
Írtam volt már: a kormány megszavazása a fazekasok ünnepe lesz: cseberből vederbe esünk. Az, hogy a veder mélyebb, már a mi bajunk!
furfang
@masterboy: Ez az ami szinte sokkolja az embert. Ma is felütöm az újságot és olvasom, hogy Magyar Bálinték azt találták ki, hogy hazánkba telepedő külföldi iskolák külföldi hallgatói is tanulhatnak a magyar állam pénzén. Micsoda csinnadrattát rendeztek az állampolgárság megadása ürügyén a " mi pénzünkön ne gyógyíttassák magukat stb" az mszp-szdsz hangadói! Mondhatom sikerrel. Most pedig a hazai diákokat szorítanák ki a külföldieknek juttatott lehetőséggel, ugyanis " nemzetközi felsőoktatási intézmény az lehetne, ahol 30% feletti a nem magyar állampolgár hallgatók száma. Az itt oktatóknak munkavállalási engedély sem kéne. A cél minden szempontból kiüresíteni az országot a magyaroktól. Ezt aki nem látja az vak.
menasagh
Radics Géza : Útban a magyarság teljes felszámolása felé
"Olyan kis ország (Izrael) részérõl, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk." (Simon Peresz Izrael elnöke)
masterboy
@furfang: Latja ezt lassan mindenki,csak igazabol tehetetlen mindenki,mert a politika ellen egyenlore nem lehet tenni. : (
asim
Nem csak a kormányunk bohóc sajnos az egész parlamentünk az.Pl.;...már régen bekellett volna valamelyik pártnak terjeszteni a számlás költségtérítést avagy egy független képviselőnek.Én nem fogok elmenni szavazni,ha a kommunistákra nem lehet szavazni.Húsz év eltelt 20 milliárd adóságból lett 140 milliárd ezért kár volt a kapitalizmust győzelemre segíteni.Nincs állami vagyon!!! Ostoba ,gúnyolódó,soha munkát nem ismerő vezetőink vannak.Az egész parlamentet le kell cserélni.
masterboy
@asim: jo lenne ha csak 140 milliard lenne,de valojaban tobb mint 17,000 milliard.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.