Egyelőre sem lövedékeket, sem töltényhüvelyeket nem találtak a rendőrök a Somogy megyei Táskán, ahonnan az egyik ház lakója hétfőn késő este jelentette be, hogy rálőttek a házára. A rendőrség továbbra is vizsgálja, hogy a ház tűzfalán látható sérüléseket okozhatták-e lövések.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolipapa
Persze, hogy kitalálnak mindent a szerencsétlenek, hiszen félnek. És már mindenben a "Magyarok Nyilai"-t sejtik.
xu
@Zolipapa: De nyílvesszőt sem találtak.
antonka
hol van mohácsi, meg a kolompár, ilyenkor már régen ott szoktak ugrálni a helyszinen, és ontani a rasszista dumájukat. vagy esetleg rájöttek, hogy már tul messzire mentek? zolipapa azt irod, hogy félnek szerencsétlenek, de ha a te fiadat mészárolták volna le mint Szögi tanárurat, akkor nem irnád, hogy szerencsétlenek. Minden ember a saját sorsa kovácsa, ki is irta ezt a mondatot, ? mostantól kezdve ha valakinél kiesik egy szög a falból - előszeretettel rakják tele szögekkel falat, hogy a rongyokat rá lehessen akasztani - azonnal rendőrségért kiáltuk, azokért a rendőrőkért, akiket megtámadnak, inzultálnak? nem kunér kicsit az észjárásuk? vagy nincs is észjárásuk, ösztönemberek.
antonka
egyébként az előbb még azt elfelejtettem, hogy nyilatkoztak a tv-be és hallották a lövéseket. nem tudom a terepjárót látták e? de az tuti, ha a terepjárósak voltak, akkor azok nem a tüzfalat sorozták volna, hanem munkát adtak volna a temetkezési vállalkozónak, mint már láttuk, hibátlan munkát végeznek. nem kéne a cigányoknak farkast kiáltani, mert addig farkasoznak, amig aztán tényleg jön, és akkor b-.......hatják.
Zolipapa
@xu: Én nem a nyílvesszőről beszélek, hanem a lehetséges elkövetőkről.
Zolipapa
@antonka: Sajnos, az a bizonyos farkas nemcsak jön, hanem már itt is van. Ott pedig, ahol még nincs, már egy gyönge kis macskát is farkasnak néznek, ami egyáltalán nem csoda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.