A Btk szigorítása közmegelégedést válthat ki, de ez nem áll szoros összefüggésbe a bűnözés csökkenésével – mondta Hack Péter jogász a Reggeli Jamben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336

Nem tudom, hogy Hack Péter hogyan magyarázza meg a közbiztonság javulását azoknak a faluszéli romáknak, akik
mostanában tetemes emberi veszteséggel néznek szembe.
Ők biztosan nem érzik a javulást. ( Csak közbevetőleg: nem
vagyok roma.)
tunde04
@grti7336: attól, h nem vagy roma, szólhatnál nekik, ne mészárolják egymást és főleg ne úgy, h a magyarokra kenik!
xu
Javul az éhségérzetem csak nem érzem! Ilyen barmok kanalaznak a húsos fazékból! Gyalázat!
5hazi
@grti7336: Még ezt lepötyögted k.b. 30 kiskertet 20tyúkólat és 3 nyugdijjast rámoltak ki. Nem szólta a több hektár erdőről ill.több tucat közlekedési tábláról még ami eltűnt enyi idő alatt. S.T.B.
furfang
Ezeknek az SZDSZ-eseknek a fixa ideájuk, hogy a szigorítások nem hozzák meg a közbiztonság javulását. Azt el tudom képzelni, hogy a legelvetemültebbeknél nem sokat számít, de az összes többinél igen! Én a halálbüntetés és az életfogytos börtön " nevelő" hatását sem vonom kétségbe.
xu
@furfang: Tegnap törtek be és kicsit kirámoltak egy családi házat (otthon voltak a lakók) Pesterzsébeten a Hiller Pityesz palotájával sréhen szembe. Vagy eltévedtek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.