Bajnai Gordon szerint az elmúlt hetekben, az új kormány felállása óta, Magyarország politikai és gazdasági értelemben egyaránt stabilabbá vált. A miniszterelnök vasárnap az MTI-nek úgy fogalmazott: jó úton járnak, amelynek már látszanak az első halvány, de pozitív jelei.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
A Keljfeljancsi is stabil? Gordon Blöd?
zsolti
@xu: még jó, hogy nem te, a gyula meg az ottó vezeti az országot :) focihoz, gazdasághoz mindenki ért ebben az országban - úgy látszik, te is - én azért ránéztem volna a múlt heti forintra, buxra, ami nyilván nem egy tökéletes lakmusz papír, meg valószínűleg ilyen rövid távon nem sok köze van hozzá, de azért a gyurcsányi időkhöz képest mégis van vmi mozgolódás.
xu
@zsolti: Kedves Zsolt! Te körültekintőbb vagy mint én. Biztosan igazad van. De az én gázszámlámat nem a bux + az árfolyamnak kellene kifizetnie. Én meg nem tudom! Úgy gondolom, hogy a stabil országba bele tartozna az emberek stabilitása is. Ha 10x-esére emelné a fizetésemet (mint más országokban dívik), akkor én is stabil lennék! A lakmusz papirhoz hiába értek (ph7=semleges), azzal még a fenekemet sem tudom kitörölni, mert igen piciny.
Csubaka
@zsolti: Akkor légyszi tájékozódjál arról is, hogy mi a tényleges oka a kelet európai valuták erősödésének. A Forint erősödott egyébként a leggyengébben! Egyébként annak a hírnek a közzétételére, hogy az Európai Központi bank 1%-ra (!) csökkentette az alapkamatot, másrészt beismerték, hogy a valóságosnál lényegesen negatívabbra értékelték a kelet európai valuták értékét (ez pedig spekulció értékú,csak nincs szervezet aki ezért felléphetni)
xu
@Csubaka: Te legalább mögé is nézel a spekulációnak! Megjegyzem, hogy Oszkó még lejjebb szorítja, hogy kevesebb hitelt kelljen visszafizetnie! Ezért tették arra a polcra! Nem hülye az egyszerű ember, ha annak is nézik!
Már én is arra spekulálok, ha 220 ft lesz az ejró, átváltom a 100 milliárdnyi forintomaimat ejrora.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.