A Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök által életre hívott Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom kirekesztés és erőszak elleni demonstrációján több ezren gyűltek össze a Szent István parkban.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@reallatas: Nincs olyan hangszer, hogy dakota pánsíp. Vannak több nép zenei múltjában pánsípok. Szerintem igen kellemes a hangjuk, de tánczenére nem igazán alkalmasak.
eva1215
Figyu!!!
Ki vitte ki az utcára a poltikát ez ma kétséges ?

Viktos -mikor választást veszitett nem csak poltikát de az uszitást is elkezdte és ultimátumot addott mikorra kell a kormánynak eltakarodnia -SZÉGYEN.
Ekkor lett az ország 2 felé szakitva jó és roszra .Szerinted a Független Civil Szervezet mi volt a felvonulási téren?
valóban független?-mikor fideszeshon anya az 1 ik vezetője és ott ül a parlamentben.
Csak annyit mindig a másik citálása nem jó mind két oldalt tedd a mérleg serpenyőjébe és ugy nézd meg merre billen a mérleg,ugy igazságos ,

xu
@eva1215: Ne legyél elfogult! Nem ő vitte az utcára a politikát és a mindenkit elverő rendőröket! Vagy én rosszul emlékszek! Ilyen brutalitást az elmúlt 20 esztendőben nem élt meg a nép, mint néhány éve. Az öszödi böszmének fájt, hogy nem tetszenek a táncai a népnek. Nem hallotta meg a nép szavát? Csak az EU bírhatta lemondásra (nyílt titok: a sok belső és külső improvizációi miatt; legfőképpen az tett be neki, hogy fogadatlan prókártorként pénzt kért a közép-kelet európai országoknak). Ekkor sem volt tisztességes az eljárás, mert KBI-vel mentette át a hatalmát és kinevezte Bajnait MO új miniszterelnökének (pártfegyelem). Tudod, ha engem többen szemen köpnek, akkor már ott nagy a baj! De mégis, hogy egy közjogi méltóság ezt kapja meg az felháborító és elítélendő! De miért kell ezt megvárni?
És ezek után még küzdelem van, hogy visszatérjen. Az MSZP benne látja a jövő évi választások sikerét! Csak azt nem látják, hogy azok a vénasszonyok - sajnos - többségben lehunyják a szemüket!
Sokaknak azt ajánlom, hogy inkább a saját szemüket nyissák ki!
Pécsett már sokan kitörölték a csipát a szemükből!
Hajrá Pécs!
oldboy
@xu: tévedsz ! !
eva 1215-nek van igaza.az utcai politizálás már2002-ben elkezdődött. a 2002-es narancsos bukta után hirdette meg a "huhogó programot"orbán. huhogott is négy éven át.de minek.
oldboy
@xu: még annyit !
fejtegetésednek semmi köze az utcai politizáláshoz.
xu
oldboy ma, 21:03 – válasz erre: Neked jobb az emlékezeted! Ennek örülök!
oldboy ma, 21:05 – válasz erre: Így kell védekezni! Sajnos, ennek igazságát még senki sem cáfolta! Te sem tudtad! Csak próbáltad elsöpörni! Hihihi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.