Sólyom László köztársasági elnök a mai napon az Országgyűlés elnökének írt levelében Baka Andrást jelölte a Legfelsőbb Bíróság elnökének - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön az MTI-t.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Geroner
grti7336
Én is így gondolnám ha hagynám hogy a média irányítsa a gondolataimat. Nem akarlak megbántani, de neked nem tünt fel hogy ő az első köztársasági elnökünk aki köztársaságban élők dolgait is szem előtt tartja? Ja és ne feljtsük el baloldali, de nagyon keményen s a szcik segítették hatalomra annó dörzsölve a tenyerüket, meg is lehetett volna minden okuk erre ha tényleg szocik lennének, csakát nem azok hanem egyszerü haramiák.
jband
Én egy baloldali pártot nagyon hiányolok. Jobboldalon van kit választani bőven. Fidesz, Mdf, Jobbik, Kdnp, Miép, stb. És van köztük bőven ellentét, és különbség is. Vagyis valódi választása van annak aki jobbra akar szavazni. De balra csak rablók, és tolvajok. Hol egy igazi baloldali alternatíva? Az mszp-szdsz testvérpártnak miért nincs balról valódi riválisa/kihívója?
Geroner
szerintem rosszúl látod nincs ennyi jobboldali párt. Mivel nincs baloldal a jobboldal átvette a serepét a baloldalnak s pl Fidesz szerintem inkább baloldali már mint jobb.
jband
Egy kiábrándult mszp-szdsz szavazónak, a fidesz sosem lesz baloldali. Ha lenne egy magát baloldalinak valló új párt, akkor a jobboldalt és a fideszt nem szerető szavazók, már rég kivégezték volna az őket eláruló tolvaj bandát, és nem az mszp állna 20százalékon, hanem az az új baloldali párt úgy 30-on az mszp meg a parlamenti küszöb alatt lenne mint az szdsz. De amíg nincs más baloldalon, addig az mszp-szdsz újra és újra vissza fogja venni a hatalmat.
grti7336
@Geroner. Nem más, mint éppen a Sólyom Úr az aki nem
tartja be az alkotmányt, s mivel nagy "jogtudós", így igyekszik
mindenben kivonni magát a pártatlanság alól. Egyébként
a megválasztásának a körülményeire is nagyon rosszul
emlékszel. Ha valaki ennyire nincs tekintettel a tényekre az már "ferdít".
Lajos10
Sólyom ugyan őt már régen csak az érdekli hogy benne lesz a történelem könyvekbe közt elnökként is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.