Kiszámíthatóságot, felelős, elszámoltatható vezetőket akarnak Magyarország polgárai - közölte Orbán Viktor. A Fidesz elnöke kijelentette, hogy az EP-választás eredményét a pártok sokat fogják magyarázni, de az 56 százalék, amit ők elértek, az magáért beszél: majdnem 40 százalékot vertek rá a másodikként befutó szocialistákra. Este majdnem negyed tizenegy volt, amikor Orbán beszélni kezdett arról, hogy véleménye szerint tegnap Magyarország felemelte a hangját, és soha nem látott többség mondta, hogy változást akar. Hozzátette, olyan összefogást mutattak az emberek, ami eddig nem volt tapasztalható. Feltette a kérdést, hogy mire elég ez a győzelem. A pártelnök szerint többek között arra, hogy a gátakat építő kiszámíthatatlan kormány helyett másikat akarnak.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Kolompár: a cigányság jól szerepelt – ma, 04:09
g1983
Az emberek igen csak a Fidesz nem. Orbán megint becsapta a választóit. A Jobbik ha kell önmaga is kimegy az utcára a magyarokért. Azt igérte Orbán, hogy lesz előrehozott választás, ha az EP-s szavazás sikerrel jár. De hát szegény FIDESZ-es szavazók megint ráfáztak. Ha a Jobbikra szavaztak volna akkor lehetne előrehozott választás.
basatu
@g1983: No-no,ezek ezután a vereség után még képesek fegyverhez nyúlni.
menasagh
Mindig voltak, vannak és lesznek elégedetlenkedők.....ki kell várnia folyamat beindulását....türelem.
g1983
"Az emberek úgy döntöttek, nem mehetnek tovább így a dolgok"
Akárhogy is nézem, de az emberek Magyarországon döntöttek így. Tehát minimum egy előrehozott választás, "kedves" Orbán Viktor. De ha hagyják, hogy az MSZP-SZDSZ tovább szívja a magyarok vérét, akkor 2010ben ők is félhetnek majd "kedves" baloldali pajtásaikkal, hogy egyáltalán bekerülnek-e a Magyar Parlamentbe. Amúgy is mit csináltak ezek az igen érdekes fideszes politikusok az 5 év alatt Brüsszelben? Melegítették a székeiket, meg utazgattak mások pénzén. Erre most 14 bekerül megint. A másik 5 jómadárról ( 4 MSZP-s és 1 MDF-es hazaárulón kívül). Magyarország egyedül a Jobbikban számíthat. Csak ez a 19:3 arány nehezíti meg a dolgok menetét. Mint a pécsi választásokkor amikor 1 "jobboldali" volt a többi MSZP-s ellen. De majd meglátjuk mi sül ki ebből. Addig is minden követ meg kell mozgatni ami a hazaárulók teljes bukását segíti elő.
xu
Mitől is függ az előrehozott választás? Mikor lehet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.