Tovább erősödhet a Jobbik, függetlenül attól, hogy másodfokon feloszlatják, vagy sem a vele szorosan együttműködő Magyar Gárdát. A lapunknak nyilatkozó jogász szerint nyugaton ilyen ügyekben egy-két hónap alatt döntés születik. A politológus szerint viszont a párt erősödésében jókora szerepe volt a gárdának.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@MaxGraf: itt él és a haza törvényei, kötelességei? ha a kormányfők nem tartják be ezeket mit vársz egy sötét romától .pedig ha jól tudom ők még VALAMILYEN esküt is tettek Én tisztelek minden embert Ja a svábok is utálják a romákat.Érdekes amikor meg itt vannak mulatnak a cigányzenére.
zia
Azért valljuk be, ahol a gárda megjelenik a gatya tele lesz. Aki tisztességes annak nincs félnivalója.......És amikor a rendőrség tehetetlen mert megvan kötve a keze, elég ha meglátják a gárdistákat............Viszont arra is emlékszem amikor a gárdisták gyűjtöttek a romáknak...........
MaxGraf
@qxy: Hogy jön most ide a cigányzene? Èn a Magyarországon élö svábokról irtam.A haza attól lesz élhetö ha mindenki (kivétel nélkül:a kormány,a kisebbségek,a többségi társadalom,tehát a nép,) betartják a törvényeket! Ilyen egyszerü ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.