Hiába próbálkozott az MSZP nyílt szavazással, illetve az ismétlés felvetésével, csak vádaskodások maradtak a tegnapi eredménytelen főbíróválasztás után. Baka András annak ellenére 108 nem szavazatot kapott, hogy a Fidesz és az MSZP is állította: támogatták a jelöltet. Hogy ki hazudott, azt a titkos szavazás miatt nem lehet kideríteni, de több apró jel a Fideszre terelheti a gyanút, arra a pártra, amelyik a 2005-ös államfőválasztásnál is taktikázással próbálkozott és vakondokról beszélt. Az eset után az ellenzéki párt egyszerűen elhagyta a parlamenti üléstermet, a határozatképesség - ha szűken is -, de megmaradt, így sikerült végigvinni az előre eltervezett napirendet.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Jövőre jön az Orbán (a Mária) sima, biztos, homogén kétharmaddal.
De jó lesz nekünk!! :)
reallatas
@marlin: Biztos emlékszik egyszer már említettem, lesz még olyan hang igen sokak szájából: anyám én nem ilyen lovat /dakota/ akartam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.