A miniszterelnök kül- és biztonságpolitikai főtanácsadója szerint az, hogy Magyarország és Izrael húsz évvel ezelőtt vette fel egymással újra a diplomáciai kapcsolatokat, lehetőséget ad egyfajta számvetésre is. Banai Károly azt mondta: a gazdasági, a tudományos, a mezőgazdasági és a kutatás-fejlesztési területeken szeretnék tovább erősíteni két ország együttműködését.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Geroner
Csak annyira kellenek ők mint bárki más. Termeszek akik kieszik a nemzetet. Ha viszont okosan fogjuk fel akkor hasznunkra is lehetnek. Sajnos nem tudunk játszani atűzzel, s úgy fognk járni mint palesztina, Sajnos vezetőimk tényleg aláírták a zsidó betelepülők chartáját. Bal vagy jobb oldaltól függetlenül. S most mégis bajban az ország, akkor mi a fenének még ők is ide? Azért hoy gyerekeim ne legyenek vezetők? Majd ők vezetnek minket a mindenkori árnyékkormányukkal????? Ez a nép nem váltzik meg itt sem hegemóniára fog törekedni ez a nép a kapitalizmus népe akire fel lehet nézni,de én inkább lenézem őket.
Ez a nép legjobban egy baszk haverom áltel jelölt mondattal jellemezhető.
Ők nem Istn választott népe. Ők Isten megtévesztett népe!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.