Szarvasiként tisztában vagyok azzal, hogy létezik csicskatartás ebben a városban, s hogy a csicskatartók egy jelentős része valóban cigány — szögezte le Bánfi József.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: rodeokutya
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@rodeokutya: Nos nem véletlen írom sokszor, hogy más a látencia onnan, vagy testközelből. Engem meg az lep meg amit a roma vezető mond: "jó része" megsúgom 99,99%-ban, és ez valódi! Üdv.
xu
Ez a hír meglepett és szíven ütött! Mik vannak?
rodeokutya
@xu:

@reallatas: @Tcat: @ugyeugye: Melyikőtök tudná elképzelni az életét úgy hogy egy másik ember mondja meg mikor mit csinálj,majd elveszi mindenedet.Hitelt vesznek fel ezeknek az embereknek a személyi igazolványával(általában áruhitel:TV,hűtő ilyenek).
Ki semmizve megalázva nem lehet élni!

Lehet, hogy tényleg a rendszer (és ebbe benne van mindenki a rendszerváltás óta) tette lehetővé ezt az ocsmányságot?
Garnela
@xu: Mer ti sem látjátok az igazi valóságot...én ismerek ilyen családokat a tanítványaim közül..a gyerek a "csicskát" csak úgy hívja hogy a szolga, meg dicsekszik hogy az én apám sosem dolgozott mégis van "píz" Mondom neki:Sgd már nekem a titkot kisfiam, mert én mint látod dolgozom, mégsincs "Píz"Válasz: apukám azt mondta hogy titok.Mi jelentettük rendőrségen..mindenhol..és nem tudnak velük mit kezdeni..nem tudják rájuk bizonyítani. azok a szerencsétlen "csicskák" teljesen meg vannak félemlítve!
ugyeugye
@rodeokutya: leginkább azért sajnálom ezeket a gyanútlan embereket, mert senki nem törődik velük, így válnak a rabszolgatartók zsákmányává.
nem igaz, hogy nem tud mit tenni a rendőrség. a nem tudok és a nem akarok között emberek tengődnek kiszolgáltatva, éhezve, megalázva 2009-ben Európa szívében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.