Az elkövetőről, a házáról, a bizonyítékokról...

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Ez a szegény gyilkos átfestette a haját. Állítólag vörösesszőke, de a képen barnának látszik.
ugyeugye
@grti7336: több furcsaság is van ebben az ügyben...
Garnela
1. Végig több elkövetőről, meg 4-5 DNS-ről beszéltek..hogy lett abból hirtelen egy?
2. Azt Mondkák titkosszolgálati eszközöket is bevetettek..csak nem a rendőrség csempészte be a bizonyítékokat?
3. Vajon miért adta olyan nyugodtan a DNS mintát..talán biztos volt benne hogy az övé nem lehet?
Itt megint valami disznóság van...csak most gyártottak hozzá bizonyítékokat is..nehogy úgy járjanak mint Móron, vagy a Tánczos ügyben ahol egy deka tárgyi bizonyítékuk sem volt...sok itt a kérdés..sok..
dzsingistán
Az itt bemutatott tárgyakat bárhól is találhatták akár még a „mokkáknál is”. Táncos ügy is így kezdődött, aztán a rangok és jutalmak osztogatásával. Na, ezzel az utóbbiakkal azért várjanak.
Most hogy van főbíró, meg a nemzeti oldal rövid időn belül megtalálja az igazi elkövetőket. Vagy ha van is valami köze az ügyhöz, még rajta kívül négyet meg kel keresni. Ha nem tudja a további négy bűntársát megnevezni, akár el is engedhetik semmi köze az ügyhöz. De ott a sajtótájékoztatói képeken én láttam egy asztalnál négy gyanús alakot.

menasagh
Ha bebizonyosodik, hogy bűnös az ellene felhozott vádakban, ki van amellett, hogy kasztrálják az ipsét, és olyan műtétet hajtsanak végre rajta, hogy soha többé ne tudja pisilésen kívül másra használni a fütykösét....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.