Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke és a romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is üdvözli a Fővárosi Ítélőtábla csütörtöki döntését, amelyben jogerősen feloszlatta a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
@marlin: Te is vedd le a mellényt ne csak a gárdisták légyszives!!Számomra pl nincs különbség..jelen esetben ebben a 8350Ft-ban mindenféle költségnek benne kell lenni: A bérköltségtől, a kaján és szappanon keresztül az áramig. Mert az mind költség.
marlin
@Garnela: Te tényleg tanító lennél? Hány diplomával??
Leírjam lassan?
Szerinted, - ha már így rákérdeztél - mi köze van az "xu" minimál bére szuperbruttósításának a rabtartás napi 8350 ft-os költségéhez??
Látod, ez a ti nagy bajotok!! :((
xu
@marlin: A butaság ellen nincs orvosság! Nekem csak 4 egyetemi diplomám van; mégsem tanultam meg, hogy Tégedet nem tudlak felvilágosítani! Beiratkozok még egyre, hogy tudjam kezelni a primitív, elvakult embereket is.
marlin
@xu:
Fölösleges már bárhová beiratkoznod! Neked az iskolát is a fejedre építhetnék, az sem jelentene semmit!! Az a szemellenzős "látásmód", ahogy megpróbáltok mindent(!) politikai "oldalfüggővé" tenni, az már túl van a primitívségen is, az már pirmitív!!
zsoldosedit
A roma vezetőt Kolompárt mikor vonják felelőségre, az elsíkkasztot milliókért?
Mi az hogy mentelmi jog bünözőkre szavazzanak az európai- parlamentbe, azóta is csend. Még ezek után Ők örülnek a Gárda -feloszlatásnak? Remélem a cinkostársai. szdsz-mszp- eltünik a süllyesztőbe. Lendvai-most miért nem követeli a számonkérést. Ha majd az Ő vagyonát is ellopnák, mint a 89-éves védtelen megszólalni nem merő Édesanyámét vidéken azt hiszem másképp nyílatkozna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.