A közcélú foglalkoztatás bővítését, a szociális kríziskezelő program folytatását, az ápolási díjban részesülők tevékenységének munkaviszonyként való elismerését kéri majd többek között az MSZP szombati kongresszusa a kormánytól - derül ki az MTI birtokába került dokumentumból.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
Ez már késő és kevés túl kevés és túl késő!!!
menasagh
A szocialisták kérik a kormánytól.....hát nem ők kormányoznak ...vagy félrebeszélnek......vagy valamit nem jól olvastam...?
Csubaka
Vazzegg!!!!Ne munkát találjatok ki a szociális segély folyósításához, hanem hozzatok létre magyar munkahelyeket!!!!!
Befektetés!!!!Malmokat, cukorgyárakat, konzervgyárakat,húsfeldolgozókat újra nyitani! Mi ebben a bonyolult? Nincs rá pénz? Tegyétek vissza amit el...tatok.
xu
@Csubaka: Te igazi válságkezelő vagy! Nekem már elegem van ebből a hosszú cumiból, amit cuclializmusnak állítanak be és leosztják a pénzünket a "haszontalan" szférának! Eközben a Pici Petya kerülete már közelít az egyenlítőhöz, a Hiller feje a Holdhoz, Lendvai botoxa a footballabdához, Lamperth képmutatása a 2 Terrabyte pixelhez, Gyurcsány mosolya a cinizmus űrbéli magasságaihoz, az MSZP politikája a súlytalansághoz! Ragozhatnám, de senkit nem akarok fárasztani! Engem már beetettek, horogra akadtam, régóta fárasztanak, de sehogy sem tudok zöld ágra vergődni!
Mi vár még rám, ha ezek sokáig birizgálják a közbiztonság érzetemet és a vegetálásomat?
mókár
szerintem elmebetegek, vagy elment az eszük? Vagy tudathasadásban szenvednek, hát kik azok akik megszavazzák a mostani állapotot előidéző törvényeket!! Ez már röhej!!!!!!!!!!!!!
xu
@mókár: Fordulat állt be a mai hír szerint! Esti TV riadó a királyi M1-től!
Hazánknak lesz legkisebb a költségvetési hiány az EU-ban! Minden rendben van itt! Nem tudom miért kell nekik vak lármát kelteni! Minél kisebb ország, annál kisebb hiány abszolút számokban!
A családi költségvetésem minden idők legnagyobb deficitjét jelzi most! Én is tapsolok! Ilyen mélyponton még nem volt A GDP-m, már túrom vele a földet. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.