Nem tudott újra magára találni az SZDSZ az európai parlamenti választásokon elszenvedett vereség után, a választók számára pedig értelmezhetetlenné vált a párt viselkedése - mondta Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője, aki hangsúlyozta: a pártnak ki kell állnia a válságkezelés mellett.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
Felhívom Kóka szíves figyelmét, hogy a majd' minden temetés méltósággal történik! (Ritkán lesz a temetés közröhej tárgya, legfeljebb csak akkor, ha egyedül a rendőrnek van annyi esze, hogy a zenés temetésen felkérje az özvegyet táncolni!)
Méltósággal MEGHALNI kell! -de Ők még azt sem tudnak, hiszen már a csapból is veszekedésük folyik! (A takarékosságon kívül ez volt a fő oka, hogy újratömítettem a csapokat, mert amikor Ők csöpögnek, az nagyon idegesít!)
Szétverték a pártjukat? Magánügy.
Cserbenhagyták pártjuk tagjait és szimpatizánsait? Ez már nem magánügy! -ez közügy! Több,mint bűn, ez hiba! Sok ember megtévesztése, amire van egy jó magyar szó: szélhámosság!
A nem méltóságos halálhoz is járhat méltóságos temetés, de minek?
zia
Én eddig sem értettem a viselkedésüket......
Megásták a saját sírjukat, kérdésem melyik egyház mondja a búcsúztatót? Vagy asatleg a melegek zokognak majd összeborulva?
zsbela
@xu:
A végén még valami földönkívülinek nézi!! :-))
xu
@zsbela: ma, 06:52 – válasz erre: "(Valamikor most fog hatályba lépni a házasságukról szóló jogszabály.)"
Talán már azon is gondolkodnak, hogy milyen módon honorálják a gyermek nemzést?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.