Szörényi Levente véleménye Morvairól és az idegenszívűségről.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
Szörényi mondataiban vannak igazságok, nem érzem populistának, ma az emberek hamar ráéreznek a hamis beszédre. Régen sajnos nem így volt.
furfang
Teljesen egyetértek Szörényi Leventével. Magam is ismerek nem egy magyar ősökre visszatekintő, de idegenszívű embert. Pl azok közül is nem egyet, akik 2004 dec.5.-én az állampolgárság megadása ellen szavaztak.
Csubaka
És idegen szívű minden olyan magyar aki meggyőződése ellenére teljesíti azokat a törvényeket amelyeket idegen szívű magyarok alkottak a haza értékeinek kiárulására, a haza érdekeinek elárulására. Ha a gárdának igazán a haza érdekének a képviselete és érvényesítése lesz a célja nem fog leragadni holmi egyenruha vitáknál. S ha képes lesz megalkotni a saját mintáját erkölcsében, ideológiájában, megjelenésében és társadalmi egységében, ha céljaiban a történelmi értékeink hangoztatásán, az idolok és bálványok állításán túl képes lesz a társadalom minden rétegére az egység, az összetartozás, a NEMZET erejével hatni, akkor nem lesz sem törvény, sem bíróság amely útját állhatja.
zia
Sok mindenben egyetértek.........

Szörényi, aki ugyanakkor leszögezte: tart az SZDSZ-től, a bosszúálló emberek gyülekezetétől, akik cserbenhagyták a hozzá hasonlóakat.

Kegyetlen leszámolás kezdődött a szdsz berkeiben.................Saját embereiket "gyilkolják"
gondolkodo
@Csubaka: Igen! Erkölcs, ideológia, társadalmi egység! Nem pedig cirkusz az egyenruha körül!

@eberti: Nem a mondataiban lévő igazat vonom kétségbe. Nem is Őt tartom populistának, hanem azokat, akik kihasználják ismertségét!

@zia: Régi mondás, de igaz: a forradalom felfalja saját gyermekeit!
Az SZDSZ most forradalmi korszakát éli, az idő eldönti: ellenforradalom-e, vagy forradalom?
Látszik, az SZDSZ vezetésében nincs gyakorló kőműves, mert különben tudnák: megrendült alapokra újat építeni veszélyes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.