Elfogyott az SZDSZ összes budapesti polgármestere, miután Csécsei Béla VIII. kerületi polgármester is kilépett a pártból. Azt mondta, ami van, azzal sok mindent lehet csinálni, csak szeretni nem. Függetlenként viszont polgármester marad. Távozott Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester is. Az SZDSZ vasárnapi küldöttgyűlése és Retkes Attila elnökké választása óta több alapító és más polgármester is kilépett.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csubaka
És akkor mi van? Ha előre hozott választások lettek volna akkor már régen nem lenne, nem csak polgármestere,de országgyűlési képviselője sem. És ennek a ténynek vajmi kevés köze van ahhoz, ahogy Retkes Attila neki fogott a párt megtisztításának. Mindenesetre reménykeltő, hogy beindult egy öntisztítódási folymat amelyet csak támogatni lehet!!!!
xu
@Csubaka: Nagyon leegyszerűsíted! Mit érez ilyenkor az a szavazó, aki egyéni körzetben megszavazta a manust és az lelép, mert felszínre tőr a retek! Ők, miképpen élik meg? Lehet már szervezik a demonstrációt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.