A gazdaságtudományi képzésekre szeretne bejutni a legtöbb felvételiző. A jelentkezési adatok alapján a dobogó első fokán a gazdálkodás és menedzsment szak áll, utána a turizmus-vendéglátás, majd a kommunikáció következik - várhatóan ezeken az alapszakokon lesz magas a ponthatár is. A vonalhúzás ma este várható. Kövesse Ön is az FN-en az eredményeket!

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fmikee
Ehh. Minden évben felidegesítem magam. Százezrével képezzük a felesleges jogászt, közgazdászt és kommunikáció szakost (Tényleg, mit csinál egy kommunikáció szakos, ha végzett? Nem mehet mind tévékhez és újságokhoz, ahhoz túl sok van belőlük.). Elhimbilimbiznek az egyetemen egy 5 évet, aztán meg vagy lesz belőlük valaki, vagy nem.

A menedszment szakok felkapottsága viszonylag új, de ez is jelzi a fiatalság viszonyát a munka világához. "Csak dolgozni ne kelljen!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.