Aláírást gyűjtenek a kisköreiek ahhoz a petícióhoz, amelyben az egyik helyi roma család kiköltöztetését követelik. A felháborodott városlakók az ötpontos dokumentumot csütörtökön adták át a település polgármesterének.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Hát erre megint mit lehet mondani? Szóval munkahely az nincs mélyszegénység az van, de kocsma is van.
Bizony a kártya bevedzetése nagyon indokolt lenne.

De felháboritó és vérlázitó amit müvelnek.
gesa
Egy-egy ilyen család rányomja bélyegét az egész cigányságra. Ilyen tettek után hogyan legyünk velük szemben megértőek? Az a borzasztó ebben az országban, hogy foggal körömmel ragaszkodnak egy rossz törvényhez vagy teóriához, humanizmus felíratú papírba csomagolva.. Nem szabad kilakoltatni senkit sem. Miért nem írhatja felül ezt a falu 90%-a? Miért van nagyobb joga egyetlen családnak, mint az összes többinek együtt véve. Magyarázza ezt el valaki, mert én nem értem. Sok mindent nem értek egyébként,de az meg az én bajom. Az állam olyan, mint egy lassú csiga, komótos öreg úr, Pató Pál. Minden olyan kérdést amely a társadalom nagy részét érinti már csak akkor hajlandó hozzá nyúlni, ha ég a szalmakazal, semmiféle hajlandóságot nem mutat a rugalmasságra. Ezért is lett ez a kormány halálra ítélve. Az a kormány amelyik képes lesz az irritáló jelenségeket azonnal kezelni és nem cicózni, az mindig lépéselőnyt élvezhet a többi pártokkal szemben, mert az emberek azt fogják érezni, hogy a hatalmon lévő politikus klientúra nem csak magával van elfoglalva hanem mindent megtesz a választópolgárokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.