Vizsgálja a rendőrség Szögi Lajos tiszavasvári tanár halála és a roma sorozatgyilkosságok összefüggéseit - tudta meg a Blikk. Szögi Lajost 2006. október 15-én lincselték meg Olaszliszkán, ezt követően 2008-ban történtek az első molotov-koktélos támadások Olaszliszkán.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@juliaschadt: légyszi szállj le rólam, én nem minősítelek tégedet te se tedd
zia
@juliaschadt: és biztos lehetsz benne, tudom miről beszélek, csak te nem érted
juliaschadt
@zia igazad van . kukk. meg üzenőfalat!!! bocs!!!
pelikan61
Tudjátok drazsék féléknek, aki miatt nem merném megharapni a kisujjam, hogy nem a Moszad ügynöke a többi felső rendőr vezetőkkel együtt, olcsóbb a cigányterrorral félelembe tartani a többségi társadalmat és nem is olyan feltűnő, mint ha ezt rendőr terrorral tennék (2006). Az is azt bizonyítja, hogy mindent meg engedhetnek maguknak következmények nélkül (bizonyítékokat hamisíthatnak), valamint a húsz évre letitkosított beszámoló, amit az ékes tollu sólymunk, is mint cinkosuk tudomásul vett. Az egész jelenlegi politikai palettánk egy pöcegödör.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.