A Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség elnöksége szombaton a romák elleni támadásokkal kapcsolatban megállapította: a rendőri vezetés tehetetlen és alkalmatlan feladatának ellátására - közölte a szervezet.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1215
Flórika már lassan Dr farkas mint jogász Őcsak érti mit is tesz a rendőrség .Csak valahogy azt kevéslem miért nem mennek el Ők mint diplomások és okositanák fel a szegény iskolázatlanokat hogy ki kell emelkedni és tanulni viselkedni kell .Mikor Gyurcsány azt mondta hogy a roma gyerekeket kollégiumba kell nevelni már ovodás kortól akkot felvoltak háborodva pedig nem elvenni akarták tőlük a gyerekeket hanem tanitani mosakodni rendesen beszélni oviba majd iskolába Flórika volt aki ellene volt ez nem szép dolog mert a gyereknek az anyja mellett a helye ,Igen de akkor mit is tenul..?amit a szülőktől lát.Dr Flóri nem kellett volna 1987-88 között a pénzt elsibolni amit kaptak és a másik jogkövető Kolompár mindent megtanult Flóritól hogyan kell meg gazdagodni a romákra szánt pénen.
Vera1944
A Lungo Drom nézzen először körül a saját házatáján, egyáltalán ők mire alkalmasak?
Semmire sem.
Eva1215 jól irod, hogy anikor arról volt szó, hogy a cigánygyermekeket kollégiumba kell nevelni, nagyon felháborodtak. Persze, mert a családi pótlékot azt nagyon féltik. Beilleszkedni nem akarnak.
Gondolkodó is jól irja, hogy Farkas F. a rendőri vezetés kezét igyekszik megkötözni. Mert nálunk nincs cigánybünözés. De van, csak ezt a rendőrség nem mondhatja ki.Eredményt várunk mi is a Lungo Dromtól, pl. mit tettek a cigányság integrálódása érdekében. Mert a pénzeknek valahogy lába kelt, nincs látszata.
51kacsa
Bezzeg, ha megfelelő lenne a rendőrség, akkor az lenne a baj, hogy rasszista és kirekesztő és a hatáskörét túllépve intézkedik a kisebbséggel szemben! a mellébeszélés már jól megy!
gesa
A mai rendőrnek rendkivüli képsségekkel kell rendelkeznie, sőt anatómiából is felkészültnek kell lenni és legalább sebészi precizitással kell kiszámitania, hová vágjon, mármint a botjával. Fejre, torokra, vesére, nemiszervre nem lehet. Maradt némi szerv amire lehet,de minek az meg a rasszizmus kategóriába tartozik, úgyhogy nehéz a dolga a rendőröknek nehéz a dolga......
reallatas
Nos ezt a kérdét sokkal szélesebb spektrumból kell vizsgálni. Mottó: a rendörség nem alkalmatlan, hanem azzá lett téve!!! Csak slágwortokban ecsetelve, jött a liberális politika, melyhez remekül asszisztált a bal oldal, s ezálltal nem csak a rendőrség lett zilálva, hanam látensen az oktatás, egészségügy stb. A jobboldal pedig igyekszik mindíg a vitorláját szélirányban fordítani, a saját törekvéseinek megfelelően. Ebből adódóan lassan kialakuló szociális válság, a globálkapitalizmus térnyerésével karöltve, mintegy természetes módon vonzatként, előhívja a morális válságot ha ezeket megspékeljük egy világválsági tényezővel, nem kétséges a kialakult helyzet mikéntje. Tehát hatalmi érdekek sziszifuszi harcából, illetve az egyéni pártpreferációs érdekek mentén való formátumokkból keletkeztethető az egész kialakult állapot. A romák rafinatív észjárását nem szabad lebecsülni. Azzal együtt, hogy álltalában a mentalitásukat tekintve csakis az önös érdekeiket kezelik prioritásként. Valahol ez elmondható a jelen politikai osztályról is. Kis pl.-val visszatérve a rendőrségre, ha a gyerek kezére ráütünk, ezt nem szabad, de ha már az önös érdekeinket sérti, akkor rögtön harsogni kezdjük, hogy miért nem így tette, miért nem úgy tette. A romák politikai stratégiájának, de álltalában stratégiájának egyik alap tézise: mindenki hibás, mindenki buta csak mi nem. Tehát bármit is tehetünk, még nekünk a valagunkba. Egyébként egy lenyomorított társadalmat manipulálni nem nagy kunszt. Jóllehet ez a tendencia.
reallatas
@menasagh: /tegnap, 19.09/ Tudod az a mondás jutott eszembe, úgy álltalánosan értelmezve, hogy az ember az életben annyit tehet, amennyit hagynak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.