Cser-Palkovics András reagált Szabó Zoltán szocialista képviselő állításaira.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
thira
Csak míg a kommunisták és maradékuk több mint ötven éve dézsmálja a nép vagyonát, ez idő alatt profi tolvaj lett melyet már nem nagyon lehet tovább tökéletesíteni és űberelni sem. A Fidesz féle 4 év ehhez képest egy tollvonás csupán, viszont a köznyelvbe a kommunista tolvajok remekül belekommunikálták. És mint köztudott tény: ha valamit sokat mondanak - attól függetlenül hogy igaz e - előbb utóbb a népek tényként kezelik. Bár 2002 után keller et. elég sok pénzt herdált el arra hogy bármit felkutasson a Fidesz ellen, ez nem sikerült, mégis visszatérő a téma.
Dr.luigilongo60
Azt azért ne feledjük ,hogy a nagy osztogatás közepette alig épült valami állami beruházásból.Persze hogy volt lóvé egy darabig de a végére kibújt a szög a zsákból.
A hülye szocik meg azt osztogatták utánna, ami már nem is volt.
anka
@ariel: - ez igaz!! - de amig nekünk van, vagy jut addig senkit nem érdekel, hogy ők mit csinálnak. Az mszp az telhetetlen mindent vagy semmit! - ők a mindent választották. A választóikat magasról lesz@rták! - Lopcsány személyében el is ismerték./öszöd/ Magyarországon nincs egy olyan párt akibe meglehet bízni vagy bizalmat szavazni.
ember
Meg kellene alapítani az "Okosok Pártját". Ki lép be?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.