Az Országgyűlés Ifjúsági, szociális és családügyi bizottsága augusztus 18-i rendkívüli ülésén megteremtette a lehetőségét, hogy a bizottság tagjai és az ülésen jelenlévők megismerjék a lakáshitelesek helyzetével kapcsolatban a tényleges számadatokat, és a továbbiakban ennek alapján nyilatkozzanak a sajtóban. -közülte Simon Gábor államtitkár.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

juliaschadt
A cim, mely figyelembfelkeltő,mint jogos kérdés, de érdemleges választ nem kaptam arra vonatkozóan , mi is lesz azokkal a családokkal, akiknek önhibáján kivül "bedölt-bedől a hiteltartozása, a moratórium az csak időhuzás, de az is vmi. az etikai kódex pedig csak remélni tudom ,nagy optimizmussal, arrról fog szólni ,hogy sem a bankok, sem az állam nem teheti meg egyetlen egy önhibájána kivül bajbajutott hitelessel sem,h az utcára kerüljön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.