A gyanú szerint egy szamosangyalosi férfi a bíróság által feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében vesz részt, a rendőrség egyesülési joggal visszaélés miatt eljárást indított ellene

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Igen, nevetségesek, szégyen, gyalázat.
Hogyan akarja a törvényes rendet fenntartani egy olyan szervezet, amelyiket jogerősen, a törvények szellemében a bíróság feloszlatott?
Nevetségesek, szégyen, gyalázat.
ariel
Akkor fognak sírva fakadni, ha egyszerre találják meg mind a 6-8.000 Gárdistát!!!
qxy
Én már az elején írtam hogy szar ez a csürhe. most hol van a pártoló aki úgy leb....ott.Most is álljon ki mellette (vagy pont őt keresik?)csumi.
pelikan61
@gondolkodo ma, 13:22 – válasz erre :

Lehet, hogy neked és társaidnak fügétlenek tűnik az a bíróság, aki pártérdek alapján hozta ezt a döntést, de én ezt erősen meg kérdőjelezem. Adja az isten, hogy az első utadba kerülő cigány hasítson le egyet neked. Utána majd visszatérünk ere a témára. Sajnos az ilyen” gondolkodok” miatt tart itt az ország. Emlékszel még a „negróra” azt a továbbiakba is fent tartom.
gondolkodo
@pelikan61: Szives, jóindulatú jókivánságaidaz köszönettel nyugtázom!
Gondolom, Te is gárdista, vagy a Gárdához nagyon közel érzelmű vagy, azért kívánod nekem, hogy az első utamba kerülő cigány hasítson le egyet! - azt hiszed, utánna sírva könyörgöm majd, hogy én is oszthassam a Ti nézeteteket.
Örülök, hogy ilyen hangnemben írtál, mert ezzel mégjobban elhatárolódom Tőletek, mert nem gyűlölködöm a más nézetért!
Tudod, az ésszerűség, a tisztesség azt kívánja, hogy ne megveretni, hanem meggyőzni akarjatok másokat!
Hogy megértsed: mi egy kocsmában iszunk, de nem ülünk egy asztalnál.
Legyen gárdistás szép hétvégéd! - nekem meg Gárda nélküli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.