Amikor elropogtatunk egy kekszet, piskótát, illetve ostya vagy müzliszeletet, akkor az emberiség legalapvetőbb és legrégibb élelmiszeréből, gabonafélékből készült élelmiszert fogyasztunk, amelyek révén rengeteg értékes tápanyag kerül a szervezetünkbe. A teljes értékű gabonában megtalálható élelmi rostok például számos pozitív élettani hatásuk mellett, segítik emésztésünket, ezáltal pedig jó közérzetünk megteremtését. Egy közelmúltban készült Európai Uniós tanulmány szerint, a magyar fogyasztók 94%-a tudja, hogy a gabonafélékből és a teljes kiőrlésű gabonákból készült minőségi élelmiszerekből nagyobb mennyiség fogyasztását ajánlják a táplálkozási szakértők a kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében.
Forrás:
Piac és Profit
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás