Több száz aláírással ellátott kérelemmel fordultak az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökéhez fővárosi és vidéki romák a napokban, hogy segítse kivándorlásukat a népcsoportot ért sorozattámadások és a diszkrimináció miatt - tájékoztatta az MTI-t kedden Kolompár Orbán, az OCÖ elnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farbe
@lukacsjoco: Látod! Csak ketten sajnálkozunk! :(
gyulabors
@reallatas: Tudod a statisztika alapja a tények összesítése. Valamikor ezt tanították nekem. (Jé! jártam iskolába. Igen az átkosban) Sokat kell még azonban tanulnom, hogy semmit se értsek! Ámbátor én Churchill után szabadon, csak annak a statisztikának hiszek, melyet én hamisítottam...
rodeokutya
Vegyük tudomásul:mikor egy alom kinövi magát és kell a hely az újaknak akkor egy résznek távoznia kell.
A hangyáknál mikor egy királynő kirepül (mivel csak egy lehet egy bolyban) új kolóniát alapít.
Ez a vándorló törzsek alaptézise is.Az afrikai vándorló törzsek sem lehetnek nagylétszámúak mert nem tudnák fenntartani magukat.
A cigányok kinőtték ezt az országot,többet már nem tudunk eltartani és egy részük most kirepülne.Az ürügy pedig jó:be vannak rittyentve a támadások miatt pedig a gyilkosokat elfogták megszünt a veszély!Vissza lehetne menni dolgozni......
1951
Már mehetnek is, és mindjárt nem kellene "segílyért" sorban állniuk a mi kontónkra!
reallatas
@gyulabors: /ma, 11.11/ Ennél jobban és egyértelműbben nem is lehetett volna megfogalmazni, mint ahogy most te. Tudod arra céloztam én is, hogy a mai statisztikai adatok inrelevanciája abban rejlik, hogy a preferált erővonalak szabályozzák be. Tehát a saját önös érdekeik lesznek mindenkor a mérvadóak, amit te is igen jól ecstelsz. Üdv. Kérlek nézz be az üzenő falra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.