Számít Bokros Lajos vezető szereplvállalására az MDF-ben Dávid Ibolya, ő személy szerint örülne, ha a volt pénzügyminiszter lenne a kormányfőjelölt - mondta el a pártelnök a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

juliaschadt
Dávid Ibolya magánvéleménye : jobb lenne nem az észt osztogatni , hanem a "becsületesen megszerzett" millióit , talán nőne a népszerüsége / bár lehet az sem segitene, hiszen már régen elvesztette szavahihetőségét drága Ibolya !
Vera1944
Hogy Dávid Ibolya mit szeretne az 1 dolog.
Most már jó lenne ha azt is figyelembe vennék, hogy mi, a nép mit "akarunk" szeretnénk!
zsbela
Nagy valószínűséggel még a parlamentbe sem fognak bejutni, akkor meg nem mindegy, hogy ki a jelöltjük?
perta
ezzel az erővel engem is jelölhetnének........
1951
Bokros Lajos Tanár Úr el tudná esetleg intézni miniszterelnökként - ha megválasztják -, hogy az elmúlt közel 20 év alatt a központi büdzséből elvitt milliárdok vissza is kerüljenek? Mert ha igen,rögtön nem kellene folyamatosan adót emelni, különböző elvonásokat végrehajtani.Érdekes, a Napkelte műsorvezetői soha nem tesznek fel ilyen kérdést, ehhez hasonló kérdéseket a vendégségbe hívott Dr. Dávid ibolyának!! De sajnos a többi vendégnek sem tesznek fel lényeges kérdéseket és mindig ugyanazok a vendégek!Kezd az egész Napkelte a "süketek párbeszédére" hasonlítani elég régóta!!
eberti
Lehet,hogy Bokros Lajos csak Dávid Ibolya kalapkiválasztásánál segíthet 2010-től...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.