Összehangolt és "kemény" nemzetközi fellépést helyezett kilátásba az "eltúlzott" banki prémiumok ellen kedden ismertetett nyilatkozatában a brit kormányfő, aki azonban nem támogatta nyíltan a bankári javadalmazások törvényi szabályozását.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Akkor a brit kormányfő a "nesze semmi, fogd meg jól" elvét alkalmazza, mert a bankok még a mai napig is a "jelentős meghúzás" gyakorlatát követik.Miért nem mer bátor lenni minden olyan kormány, melyek országában ilyen gátlástalanul tartják szinten bevételi mutatójukat.Magyarázza meg valaki azt, hogy lehetséges, hogy a rendszeres havi törlesztés ellenére,mindig csak több, és több a hátralék,ez matematikai nonszensz,ezt gátlástalanul folytatni engedni a bankoknak,már-már "népellenes bűntett" egy magát komolynak tartó országban.Barack Obama amerikai elnök azonnal 90 %-os adóval súlytotta a gátlástalanul felvett, a bankhitelesekre rázúdított törlesztőrészlet törvénytelen többletét.Nálunk Magyarországon miért is nem lehet ezt megtenni??!!
gesa
@1951: mindenben egyet értek veled, egyszer majd kitör a "Palota forradalom"aztán kiebrudalják őket, mert ilyen tróger társaságot nem lehet sokáig elviselni. Kíváncsi lennék ebben az esetben kit védene az állam?
szabosa
.... és még is mozog a föld.... :))
- ha más foglalkoznak a kérdéssel, önmagában is jó jel. Ez még csak a kezdet.....
- és remélem e tekintetben igen is lesz palota forradalom! de mielőbb! ameddig van miért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.