Kötelezővé tenné a Jobbik az iskolákban a hit-és erkölcstan-oktatást.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
@bigyibogyo: 14:56az nem baj,mások vagyunk, de néha mégis találunk közös hangot. Ez pedig jó.
zsuzsu
" Irigyeltem azokat, akik hisznek valamilyen istenben, de nem bíztam bennük. Úgy éreztem, bátorságukat mesével táplálják, az állandóról, a változatlanról alkotott mesével. " G.G. A csendes amerikai
reallatas
@gesa: Nézd ha csak ennyi lenne a gond, mert pl.-ul nálunk ez szigorúan be van szabályozva. Röviden a családi hátterek, az iskolai milljő, a pedagógus tehetelenné tétele, /minden nevelő eszköztől megfosztva/ az eluralkodott trágárság, erőszak ebből levezethetően. Ezek a fő motívumok. Gyermekjogok túl dimenzionálása, liberális /mindent szabad/ nevelés. S végsőfokon az álltalános roppant negatív példamutatás minden irányból. Ez maga után vonhatja egy eldegenerálódó felnövő nemzedék vízióját. Tudod a 43 évstől a 10 évesig hat élő gyerek apjaként, van elég háttér tapasztalat. Ami most van az egyszerűen borzasztó. Talán még annyit hidd el a szegénység is sok mindent motívál, illetve közreműködik a negatívumok viszonylatában.
orogordog
@Zsoel: Olvasd vissza magad. 9. 54-es iromány.
tmartyn75
tegyük fel, győz a Jobbik, kötelezően tanítják a hittant. első óra hittan, Tízparancsolat: "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!".
második óra társadalomismeret, Jobbik ideológia: gyűlölni kell, mert "nigger, zsidó, cigány, libsi, stb". előbb tegyék tisztába, mi a saját ideológiájuk, hogyan hozzák össze a szélsőséges idegengyűlöletet a keresztény értékekkel, aztán lehet hitoktatás, lovas íjászat vagy éppen kakastollas csendőrösdi...!
bigyibogyo
@menasagh: foglalkozol vagy nem, a colibatust azert vezettek be mert ha hazasodik a pap, akkor van utod, ha tobb utod tobb fele oszlik az orokseg. azaz elaprozodik az egyhazi vagyon. es a biblia pont az amit annal jobban nem ertesz minnel tobbet tudsz.
de miilyen pszichopata iseten az aki arra keri az apat,h aldozza fel az ujszolottjet es az utolso pillanatig elhiteti vele,h elvarja tole? ezert alap hangon dilihaz jar....
es a kereszteny egyhaznak telleg nagyon sokat koszonhetunk.. magas kulturaju orszagbol indult es hova jutott? irtam a sotet kozepkort.. a teljes vissza fejodest koszonhetjuk a keresztenysegnek.
nem mondom,h nincs ertekes abban ami a bibliaban all, de maga az egyhaz egy kartekony szervezet. az ongyilkos merenylo is azt gondolja,h o most nagyonjottesz es varja a nemtudommenyi szuz a mennyben. ettol meg nem lesz pozitiv megitelesu vallas. csak mondjuk a merenylok eddig oszesen nem oltek meg anyni embert mint a papa fog azzal,h elhiteti az afrikaiakkal,h az ovszer miatt a pokolba nfognak egni... kiirt egy egesz foldreszt. es azt hinne az ember,h ez II. janos pal tevedese/uhlyesege, de nem, a mostnai papa is megcsinalta. hat szabadezt? tudatlan, babonas ebereket felrevezetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.