Továbbra sem világos, hogy milyen szerepet játszott Kocsis István BKV-vezér a Magyar Villamos Művek (MVM) horvátországi szállodabotrányában, mivel az általa bemutatott, "tisztázó iratnak" szánt okmányok szakértők szerint tisztázásra alkalmatlanok. Az MVM egykori vezérét a jelenleg általa vezetett BKV felügyelőbizottsága sem szorongatta meg, éppen ellenkezőleg: a jegyzőkönyv tanúsága szerint az fb-tagok hímes tojásként bántak vele.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
nem baj. védi a fidesz. amit továbbra sem értek.
nanena
Jó lenne tudni, hol tartja Kocsis azt a sok információt, amivel sakkban tart sok embert. Nem hiszem, hogy a fejében.
bombi02
@nanena: Én is arra gyanakszom, hogy nagyon sok fejesről tud nagyon sok disznóságot(párt hovatartozás nélkül).

Senki nem meri elkenni a száját úgy igazán. Mindenki csak mondja a magáét, de nem tesz semmit.
ugyeugye
az egész Eleonóra ügyet Kocsis szivárogtatta ki, h elterelje az MVM-es ügyeiről a figyelmet. nehogy már megússza! hány cégnél síbolta el a haverjaival a milliárdokat? nem érdekel, h pártkasszába vagy offshore számlákra ment. a mi adóforintjainkat lopták el! az ország, a gazdaság leépült, amit nem adtak el azt bezárják, az emberek ezek miatt szegényedtek el! ébresztőőőőőő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.