Az igazán rámenős adománygyűjtőt az sem hozza zavarba, ha csak nagy címletű bankjegy van nálunk, mivel tud visszaadni. Ha meg végképp kijön a sodrából, elmondja nekünk, hogy alighanem lóként végezzük majd.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szabosa
@menasagh: a házhoz az asszony
az emberhez a kutya :))
anka
Dolgozzon ne kéregessen!!!!! - ha húzza az igát ő is ló lesz..........
amnu
Igen borzalmas dolgok ezek !!!!! fényes nappal elindultam az Oktogontol a Blaháig leglább 2o ember szolitott le hogy éhezem segitsen !!!!
Mi van itt ??????
Ezt senki nem látja ??????
Borzalmas és szégyen !!!!!!!!!
Kimondhatatlanul sajnálom azokat az idös néniket akik egész életüket becsületesen dolgozták át és utána lakás maffia eljárt velük !!!!!!!!!
Valojában én is felprobálltam karolni egy valkit de nem lehet sajnos annyira bele vannak forva az utca és a majd valami fog történni hogy inkább azt választják, szóval lehet hogy valki ezt nagyon lekeseredett énje mondja nem is annyiar keseredett inkább ironikus !!!!!
amnu
Ez az Ország halálra van itélve !!!!!!!!!
Ki akarják nyirni !!!!!!!!
qxy
@menasagh: Ma napság fordult a világ. Régen a lányok úgy főztek mint az anyjuk.Ma meg,úgy isznak mint az apjuk.(akinek nem inge ..............)
Diamont Frost
@qxy: Jó a hasonlatod..:))

Így jönnek a sorban: : apa...nagyapa....dédapa....ükapa.....szépapa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.