A volt miniszterelnök blogjában reflektált a fideszes politikus kijelentéseire.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@furfang: Én csupán azt érzékeltettem elsősorban veled, hogy ma Magyarországon van két bohóc, aki össze vissza beszél a pillanatnyi érdeke szerint!! Te lefestetted az egyiket, én pedig a másikat!!
Azt meg őszinte örömmel árulom el neked, hogy "nálunk" (otthon)minden rendben van!! Az általad említett többi csacsiság nem érdekel, értsd: nincsenek vezetőim, nem használ senki és még csak vakhitem sincs!! Veled ellentétben "imádott vezérem" sincs!! :-)))
Dr.luigilongo60
furfang!
Nem csak az elmúlt 8 évben, hanem a rendszerváltás óta egyfolytában és ez alól egy politikus sem kivétel.
Marlinnal egyetértek.Egy kicsit egysíkú a gondolkodásod.
furfang
@luigilongo60: látom, ti mszp-sek ( gondolom a lelkiismeretetek és az önbizalémazok helyreállítása miatt) maximum odáig juttok el, hogy egyenlőségjelet tesztek a kettő közé. Nem lehet!!!. Időben, térben pénzben, tisztességtelenségben, hazudozásban, kiárusításban, képmutatásban, ámításban verhetetlenül viszi a pálmát az mszp. ( ha másban nem de a számokban utána lehet nézni)
marlin
@furfang: A fidesz házi költőjének egy korábbi időszakából való - gondolom általad többször el szavalt - „jobboldali” verse!

Csoóri Sándor

Szállj madárka Rákosi elvtárs ablakába..

És hogyha útrakelsz
csillaggyújtás előtt
Budapestre repülj,-
Ne is tarts pihenőt!

Rákosi elvtársnak
szállj az ablakába,
s illendően szépen
kocogtass be nála.

Mondd meg neki , mondd meg,
--de ne panaszlóan—
hogy betegen fekszem,
azért nem hall rólam.

Mondd meg neki, mondd meg,
így ahogy üzenem:
hogyha felépülök
tüstént fölkeresem

és a színe előtt
teszek hitet rája:
én leszek a leghűbb
ifjú katonája.
Gondolom sok kommentár nem kell hozzá!! Jobbulást!! Egyébként nagyon szép,:-))).... ugye ettől már csak az lenne szebb ha Orbánról is írna egy hasonlót Csóri!!!
furfang
@marlin: csak azért nem reagálok tovább, mert fölösleges szószaporításnak tartom.( sokkal többre becsülöm azt az embert, aki képes felismerni, ha hibázik és javít, mint azt, aki mint az ökör megy a kijelölt úton, még akkor is, ha szakadék van a végén)És ezt a témát be is fejeztem! Viszlát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.