Orbán Viktor szerint a gyerekek tányérjából veszi ki a húst a kormány, miközben talicskával tolják ki a pénzt az offshore cégeikbe személyesen a kormánytagok és a BKV-nál is hasonlóképp hordják szét a vagyont a haverok és az üzlettársak.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Addig amig Ti itt marjátok egymást addig ők röhögnek a markukba!!!Ne gondoljátok hogy a kicsivel is jobb lesz ha a Viktorkáék kerülnek kormányra !!!Most nagyon verik a nyálukat,de nem lesz kánaán náluk sem .Legalábbis nekünk nem!!!Majd ők is kitalálnak mindent,már annyi mindent igértek a választás előtt,de utána???? Utána szépen elfelejtenek minket!!!Mi csak addig vagyunk jók amig szavazni kell rájuk!!!!

Dr.luigilongo60
Garnela !
Csak csendben megjegyzem az adókedvezménnyel is a gazdagoknak kedveztek mert a legszegényebbek nem tudták éppen igénybe venni.
Mindezek felett semmi állami beruházás nem történt.Most is azokon az autópályákon hajtunk, amit nem a fityesz épített.
Pelikánt meg igazán nem sorolhatod a maszoposok közé, hiszen ő vér jobbikos.
Nem kell mindjárt nekiesni annak, akinek más a véleménye a tiédnél.
Vagy netán ezt tanítják a fityeszes szemináriumon a keresztényi szeretet nevében?
gondolkodo
@Garnela: Nem tisztem pelikan61 védelme, de a tárgyilagosság megköveteli azt a megjegyzésem, hogy sokmindennel vádolhatod Őt, de hogy maszopos lenne, az olyannyira kizárt, hogy visszakézből hárítja!
Ha pár napot visszalapozol hsz.-eihez, Magad is rájösz!
bombi02
Jó reggelt! A húst már régen kivették, most a krumpli jön.
bombi02
@Garnela: Mind a kettőtöknek igaza van. Ne gondoljátok, hogy bármelyik politikusnak is számít az ország, és az ember is csak egy szavazatnyit. Meghalhatsz tőlük, átlépnek rajtad és azt számolgatják, mennyit kerestek azon, hogy nem segítettek. Ez itt a helyzet.
pelikan61
@Garnela ma, 15:06 – válasz erre:

A 0,5% ós nyugdíjemelést nem kommentáltad? Légy szíves ezt pótold!
A másik nagy tévedésbe vagy velem szembe ha „ma szopósnak „hiszel! Olvasd el az írásaim és rájössz, hogy az Orbán nélküli nemzeti oldalt támogatom.
Igen a „pelikánt gödénynek is szokták hívni, de nem azonos a görénnyel. Eszem ágába sincs gúnyolódni, vagy sértegetni téged, én csak ész érveket hoztam fel, az Orbán korszakból, mert a fehér ember az nem felejt. És nem mondtam, hogy nem szavazhatsz Orbánra, csak nehogy fél év multán még jobban szidjad, mint a mostaniakat. Ha figyelmesen követed a napi híreket már kezdik kiszivárogtatni, hogy Orbán sem tudja jobban csinálni, mint a mostaniak. És tudód miért nem? Mert ő is annak a kutyának kölke ahol a többi nevelkedet. Ahhoz hogy ez a nemzet újból nemzet legyen nem gatya kel(Orbán) hanem nadrág.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.