Az MSZP szerint egyetlen módja van a romák integrációjának, a kormányokon átívelő komplex romaprogramok. A projektek részben idén, részben jövő januártól indulnak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kockapac
PELIKÁN 61: Kár h. nem láttam az előző kommentedet!Mintha magamat hallatnám...
Kakastoll
Kormányon átívelő program.
Ha valami, valamin átível, akkor azt azért teszi, mert így kikerüli annélkül, hogy beleszólást engedne a dolgaiba.
Na és akkor ki rendezi ezt a programot.?
Sííva
bogáncs!
Hallgass!!!!!!!!!
Én a másodikat sem mertem vállalni, attól félve, hogy nem fogom tudni etetni, ruházni, és közben a számlákat fizetni. Az AB előtti elbeszélgetésen elmondtam a gondjaimat, hogy miért nem vállalom a gyereket. Nem jött senki, hogy segít, támogat, segélyez. Csak azért mert dolgoztam!
Minden édesanyának mérlegelnie kell! A gyerekek nem érdemlik azt a sorsot amit a sajókazai apa és anya tett a gyerekeivel, és nem ők az egyetlenek!!!!!!
Annyira nem lehet valaki degenerált, hogy munka, normális lakás, egészséges körülmények hiányába, kilátástalan helyzetben 7 gyermeket vállaljon, csak a segélyért és a családi pótlékért. A gyerekekre nem gondoltak??????????????
Annyit vállaljon amennyit biztonságban fel tud nevelni, és nem lehet annyira híg agyú, hogy engedi a gyereket az iskola mellé járni. Nem ostobák, csak nem törődnek velük!!! A születésükkel a törődés be is fejeződött!!! Úgy hogy hallgass!!!
Sííva
Nem látom értelmét a kisebbségi önkormányzatnak az ő esetükben.
Mert mit látunk. Akiket megválasztottak, hogy képviseljék az érdekeiket, azok csak a saját zsebüket töltik meg, és eszükben sincs a helyzetükön javítani. Talán azért, mert akkor rájuk sem lenne tovább szükség, mehetnének valóban dolgozni. És azt mint tudjuk nem szeretnek. Könnyebb az elesetteket, és a helyzetükön változtatni önmaguktól munkahely hiányában nem tudókat tudatlanságban tartani, és az ellentétet szítani a magyarság felé, és sírni, hogy minden létező dologért őket hibáztatják.
Így a pozíció és a pénzük (amiért semmit nem tesznek) megmarad!!!!
bogáncs
@Sííva: aha, szóval hallgassak, mert a cigányokból szerinted is kutyatápot kéne készíteni. :-(
innentől kezdve ignorállak.
Sííva
bogáncs!
Kérlek olvasd el ismét a hozzászólást!
Egy szót sem írtam kutyatápról, sem egyéb hülyeségről!
Azt írtam amin szerintem változtatni kell. A gyerekek helyzetéről.
Lehet, hogy nem értetted? A gyerekek nem ostobák, csak nem törődnek velük!
Vagy Te úgy ítéled meg, hogy helyes amit tesznek? A szülők feladata, és kötelessége is, hogy a gyermeket a legjobb tudása szerint nevelje. Szerinted ezt ők és még sok más hasonló helyzetben levő apa és anya megtette?
Nem a gyerek jövője a fontos? Miért a lopás és a börtön legyen a gyerek életcélja, vagy a lányok esetében a korai terhesség és szülés? Szerinted?
Ebből a helyzetből csak úgy lehet és kell kitörni, hogy a gyerekek iskolába járnak, és tanulnak is persze. Hiszen esélyt kaphat arra, hogy világhírű táncos, zeneszerző vagy csak egy tanult ember váljon belőle! Minden lehetséges, csak ahhoz írni és olvasni is tudni kell.
Azt ne mond (írd), hogy egyetértesz a szülőkkel, mert nem hinném el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.