A házasságkötések száma alacsony szinten stagnált.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
Az egyértelműen családellenes politika húzódik meg a háttérben, valamint a hatalmas létbizonytalanság. Az, hogy van e ebben tudatos tendencia, ez egy költői kérdés.
orogordog
Kell valakiknek a Magyar föld. Ezért lehetetlenítik el az életünket. Ja meg ezért hozzák előtérbe a buzikat. Rendes becsületes család az semmit nem jelent, csak adó forrást.
bombi02
Ilyen népírtás mellett csoda? (A népírtásba beleértem a meg nem született gyerekeket is, azokat, akiket nem akarnak erre helyzetre szülni, a buzik ösztökélését, ahonnan nem származhat gyerek stb). Mitől nőne a számunk? Magas a természetes és nem természetes halálozási arány és kevesen vállalnak gyereket, mert nincs mire.

A befogadottak miatt nem vagyunk nagyobb mínuszban.
reallatas
Évente egy kisebb városnyi magyart veszítünk ezzel az iránnyal, nem én találom ezt ki. S megemlitette valamelyik riportban a rádioóban az ügyeletes főokos, hogy még szerencse az intenzív bevándorlás. Talán kevesebbe kerülnek majd a bevándorlók, mint a magyarságot támogatni? Ne tessék parasztvakítani bennünket!
tmartyn75
Amerikát is a bevándorlók tették naggyá!
bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy az ukrán maffiózók meg a román cigányok nem sokat tesznek majd az ország felemelkedéséért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.