Hát hogyne - válaszolta a kérdésre, miszerint elsöprő győzelmet arat-e az ellenzéki párt a következő országgyűlési választáson.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Sőt biztos, hogy semmi nem változik, csak más lesz a preferált haveri kör. Igaz kissé módosul majd a parlament összetétele,és árnyaltabb lehet a politika. Mire választani kell lesz kiből választasztani, de csak hályogkovács módjára, azt fogja tudni a választó kiből van már elege.... A többi meg lutri, mert "más a választási program és más a kormányprogram" - ugyanis ezt már hallottuk, és azért a választó nem felejt, igaz van olyan réteg, akiket el lehet altatni...., most ez a réteg van megcélozva a bulvármédia igénybevételével.
ugyeugye
@petmail13: sztem meg nincs új. az illúzióinkkal kellene leszámolni és a "konyhai készlettel" gazdálkodni ésszerűbben. amennyire választói jogaink engedik.
vukkocska
@Spakli: Te meg kend a falat a spakliddal. Egyébként meg: tűnjenek el. Nem mindent úgy írunk, ahogy ejtünk. A hasonulásról biztos tanultál magyar órán.
bigyibogyo
@batukán: es mi van ha adja amit iger?attol nem felsz?
elkezd adakozni (ujabb IMF hitel) hirtelen nagyon nepszeru lezs, hiszen mindeki csak kap. nah ez az igazan ijeszto.
ha nem tartja be amit igert akkor picit meglehet nyugodni,h 4 ev mulva is Mo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.