Az elmúlt években milliárdokat osztottak ki jutalomként, most valószínűleg egy fillért sem kapnak. A szakszervezeti vezető szerint az adóhatóságnál így „elpattanhat egy húr”.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Fizetésük is túl magas.
Menjenek kapálni vagy takarítani.
madlaci
Mit jelent a többlet munka? Du 4 óra helyett este 8-ig dolgoznak? Mert akkor megérdemlik. De félek, hogy az emelkedő adók miatt lesz több a bevétel. Most a válság miatt ez nem jön be. EZT TUDOMÁSUL KELLENE VENNI TISZTELT APEH DOLGOZÓK!!!!!!!!!
szöszmösz
Több ezer diplomás munkanélküli keresi a lehetőséget. Lehet helyet cserélni, illetve rpémiumot lehet munkanélküli járadékra váltani, igaz az csak határozott időre kapható, meghatározott feltételek mellett. Beszélhetnénk még arról a többezer emberről is aki munkaviszonyban napi 10-12 órát dolgozik és szólni sem mer, félti állását, családját.
1951
@Mortigen: merő tévedésben vagy, egészen biztos helyről tudom azt amit leírtam!Az országban az APEH az az állami intézmény, mely "szórja" a pénzt, amit bekaszirozott.Márvánnyal beborítva az APEH székház, amely 10 emeletes,évenkénti bútorcsere, nagyszabású rendezvények és prémiumok a dolgozóknak és ez megy még majdhogynem napjainkban is.Akkor amikor mindenkitől elvontak minden pénzügyi juttatást, a fizetéseke tis csökkentették a válságra hívatkozással, akkor mi jogon háborognak az APEH dolgozók.Tessék, ha valakinek, vagy valakiknek ez nem tetszik el lehet menni,senki sem kötelez senkit arra,hogy az APEH-nál dolgozzon!
szaboria
Fel háboritó ez a rengeteg prémum kifizetés ami az országba megy miért kell azért a munkáért még prémuimot fizetni amiért fizetés jár.Prémium régen csak külön elvégzett munkáért járt és eltért az eredeti munkakörtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.