A hazai közbeszerzések 70-90 százalékát befolyásolja korrupció - állítja az a tanulmány, ami a Közbeszerzések Tanácsa megrendelésére készült. Maga a felmérés egyelőre nem publikus, bár a feladattal megbízott cég már végzett a felméréssel.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
es ehhez tanulmany kellett? eleg lett volna egy proba palyazatot bekuldeni
nanena
Éltem olyan országban, ahol totális korrupció van és mégis jól (helyesen) működtek a dolgok. Éltem olyanban, ahol nincs korrupció és működnek a dolgok. És van Magyarország, ahol nagyon nagy a korrupció és semmi sem működik jól.
messzelato
@bigyibogyo: Ilyen egyszerű dolgokra nem gondolnak hogy csali pályázat felügyelőkkel akik mindent dokumentálnak és a végén villantanak egy igazolványt, hogy akkor most ellenőrzés és benyújtják a bizonyítékokat.A történet bukna mint kacsa a víz alá.De ez túl logikus.
bigyibogyo
irtam par palyazatot.szamtech. gec nehez elbiralni, illetve erosen szubjetkiv.
ker mondjuk egy iskola 35 PC-re monitorral arajanlatot.jelzi,h palyazat es atkuldi a parametereket (kis makkal latom kik kaptak meg meg az e-mail -t es tudok legalabb arrest beloni).
allithatok ossze olyan konfiguraciot amiben minosegi -igy picit dragabb- alkatrezsek vannak, vagy mehetek a legolcsobb termekekre. pl samsung monitoron van 3 nap pixel garancia, azaz a alpixel hibaval becselik, vagy irhatok bele a technikai parameterekkel megegyezo (pl 19") nagyon olcso gagyit, ahol nicns pixel garanci, sot valoszinu lesznek is alpixel hibak amiket elso (masodik, 3.) pillanatasra nem vehetok eszre.
az iskola donthet ugy,h a legolcsobbat veszi meg es megszivatja magat, vagy veheti azt ami minoseg-ar aranyaban a jobb. ha az utobbit valasztja mar jon a csalas szo:)
ezt csak azert,h nem annyira egyertelmu a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.