Többszörösen is érintett Kolompár Orbán roma vezető abban a vád szerint 145 millió forintos pályázati visszaélésben, amelyért hamarosan bíróság elé kell állnia. Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke nemcsak pályázott a később eltűnt pénzre, hanem az ügyészség szerint saját cége által kibocsátott fiktív számlákkal próbált trükközni. Igaz, már az is furcsa volt, hogy a pályázaton nyerni tudtak, Kolompár cége ugyanis úgy jutott pénzhez, hogy közben az APEH végrehajtási eljárást folytatott ellene.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: feketeözvegy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Engem csak az zavar, hogy akik millós pénzekkel nem tudnak elszámolni azokat nem veszi előzetesbe a biróság .Mert Kolompárt szerintem valaki felvilágositta ne féljen nem lesz ebből baj. A nagyban csalók mind meguszák. Ez ma magyarország igazságsoztása. Amokor már a biró feljelenti a másik borót akkor nagyon nagy a baj.A kiscsaláson ért embereket rögtön elözetesbe helyezzik mert attól tartanakfolytatni fogja. Úgye milyen érdekes a mi jogrendünk?
messzelato
Miért teszük külömbséget bűnöző és bűnöző között?
Ezért van hogy O.J Simpson megúszhatta.....
szaboria
@messzelato: Látod most egyett értünk.
furfang
Egy nagy, és gyors trükkel már rég börtönbe kellett volna zárni, de még mindig szabad lábon hablatyol, uszít.
messzelato
@szaboria: Nem lehet mindig különbözni.valójában mindenki egy felé tart csak más úton szeretné a cél megközelíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.