Függetlenként is elindulna Molnár Oszkár Edelény fideszes polgármestere a jövő évi parlamenti választásokon - írta szombati számában a Népszabadság.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Kakastoll: Nem! Már egyet jobbra, hármat balra. Demokrácia parkettjén még csak tanulók. Most ismerkednek a lépésekkel.

Feláldozzák pár cigányvoksé. Pedig minél több ilyen politikus kellene a jobb oldalra. Hátha valaki felkarolja, kár lenne még süllyesztőbe küldeni.
Kakastoll
@benhur: Bárki kerül a kormányra a pénz fog dirigálni.......emlékszel Perez dicsekvésére ?
A háttérből ők irányítanak mindent......mert ott a pénz.
kiscserkész
@Kakastoll: Érdekes egyébként ez a megközelítés. Mondjuk, én inkább a hazai tőkét részesíteném előnybe, ezzel a hazai gazdaságot elékíteném. Még ha egyeseknek ez fájna is. Mondjuk, aki az elmúlt húsz év alatt hozzászoktak a nagy pénzekhez. Most megtudnák (Ják) milyen az mikkor a keveset kell beosztani.
Én sokkal optimistább vagyok, és külföldi tőke helyett a hazai tőkét erősíteném.
Ha a búza marad magyar és nem génkezelt, akkor a jó pénzé el lehet adni a világba.
Van vízkincsünk, és termálvizünk. Meg kell találni a módját a visszaállamosításra és itthon profitáljon ne külhonba. Multikat megadóztatni, aki az elmúlt húsz évbe tollasodót meg attól adó formájába visszaszedni. Annyi megoldás van, hogy sok. De ehhez tényleg egy olyan pártot kell hatalomra jutatnunk, aki ezt a tisztasága miatt végre is tudja hajtani. És itt nem a Fideszre meg a többire gondoltam. Perez féléknek meg azt is megtiltani, hogy akár csak magyarosság felé is nézzenek.
A 2010 választásnak nagy tétje lesz ezen áll, vagy bukik a nemzet. Én ezért nem engedném a Fideszt sem a kormányrúdhoz, mert nagyon sok Perez érzelmű található bene főleg kirajzolódó kormánytagjai körül. Vannak még azért ebbe az országba minden oldalon igazi hazaszerető hazafiak. Csak ezeket kell közös nevezőre hozni hogy tényleg tehessenek valamit e hazáé, és értük.
kiscserkész
@Kakastoll: És még egy nagyon fontos dolog!

A nemzeti valutánk(forint) nyomtatását újból itthon kell nyomtatni nem valamelyik külföldi banknál. Ez olyan, mint mikkor az ország zsebébe kotorásznak. Mondjuk, olyan Perez félék.
Kakastoll
@benhur: Az utolsó húsz év alatt pont ezt csinálták a vezetők, olyan cégeknek embereknek játszották oda a magyar vagyont, és a sajátjukat az adózás elől külföldre menekítették, hogy most nehéz lesz sima úton helyreállítani mindent.
A leggyalázatosabb az, hogy most amikor már nyakig van a sz@rba minden akkor sem törődnek, hanem tovább árulják a menthetőt.
kiscserkész
@Kakastoll: Diferentált adózás a meg oldás. És ha nem tud fizetni az állam, lefoglalja adótartozásba. Csak ezekhez a faladatokhoz egy olyan kormán is kel. Nem olyan mind a Fidesz. Semmi nincs itt veszve nem csak felfelé, hanem lefelé is forog a kerék. Nem kell itt mindent az unió szerint csinálni, ha szemkilövések belügy, akkor ez is az. Na meg aztán a szomszédink is nagy ívbe tesznek az unióra ők is úgy csinálják, ahogy a nemzetüknek a leg jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.