A Fidesz 1. 300 milliárd forintos megszorítással kezdheti a kormányzást, ha hatalomra kerül jövőre; a megszorítások már az ellenzék által vezetett önkormányzatoknál is látszanak - jelentette ki Szabó Zoltán szocialista országgyűlési képviselő.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@szaboria: Ok! Erre gondolta, hogy ezzel van bajod. Igen, ennyiféle a politikai irányultságom. Mindenből van bennem, bármilyen elképzelhetetlen ez számodra! A mai magyar viszonyok közepette konzervatív jobboldali, de a szociáldemokrácia sincs tőlem távol, sok dologban a klasszikus liberális elvek alapján közelítem meg a dolgokat ( a mai neo - liberális elvek, stílus, bánásmód kifejezetten taszít!), a vallások között a keresztény egyházhoz tartozók hitét érzem magaménak, ezért keresztény demokrata is vagyok, csak a profilomba nem fért ki csak az, hogy keresztény. Ráadásul úgy hozta az életem, hogy megkereszteltek a katolikus, és a református egyház szertartásai szerint is, úgyhogy otthon érzem magam itt is, ott is. És még hogy tovább fokozzam elutasításod, áhítatot tudtam érezni az Aja Szofiában, és a pécsi zsidó templomban is. De meg kell hogy nyugtassalak, jól elvagyok ezzel a színes "politikai nézetemmel"
Kakastoll
@bigyibogyo: Ők a való világban élnek, minket altatnak !
szaboria
@furfang: A férjem református én Katolikus vagyok de mi nem váltuttunk valást mindenki meg marad a saját megkeresztelt vallása mellet.
ember
Részemről az MSZP-t nem próbálgatnám tovább 8 év után, jóból is megárt a sok. Jöjjön valaki más. Várom az ajánlatokat- MSZP - SZDSZ kilőve.
szaboria
@sisak: Szerintem ismindenki valakire vár akik még nem voltak eddig de vajon lesznek e elegen.
furfang
@szaboria: Jól van Ria,minden rendben! Lapozzunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.