Utánanéztek, nincs is fehér Opel Astrája a Zala megyei rendőröknek

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Mert a ciganyok olyanok, hogy veletlenul loknek meg valakit, aztan veletlenul pofan is verik. Szegeny kis romagyerek biztos egy szent, meg gloria is volt a feje korul. Ki hisz el ilyen baromsagokat?
messzelato
@csikknorisz: Az emberek nagy százaléka.Csak azt a hülye dobozt bámulják,azt pedig köztudottan manipulál.A sok birkával azt etetnek meg amit akarnak...de ez nem lesz mindig így.
csikknorisz
“Csak hogy tisztán lássunk. Szemtanú voltam, és elmondom, hogy történt az eset. A roma fiú tolakodott a busznál a sorban, mire a bántalmazott srác annyit mondott, hogy "nyugi". Erre a válasz az volt, hogy majd fenn a buszon megbeszélik a dolgot. Felszálltak, majd a roma kérdés nélkül odament a sráchoz, és 3-4- szer ököllel arcon ütötte. A fiúnak letört a foga. És akkor még ezek perelnek. Éljen Magyarország.”
kiscserkész
@szaboria: A „STOP” ra is? Mer, ott írnak olyan igazakat, amit te beveszel.

-Akár kik tették, de jól csinálták. Azt is el kellene verni, aki ebből ügyet, csinál. Aki meg a jobbiktól fél kívánom, ő legyen a következő, akinek a cigányok kiverik a fogát.
reallatas
Ezt már egyszer valahol leírtam sajnos a cigányoknak azt leht elhinni, amit kérdeznek, de azt is előbb mérlegelve. Remek stragiával kezelik a legjobb védekezés, a támadás elméletét, amihez aztán a legkülömb csúsztatásokkal mindent bevetve, még asszisztenciát is találnak. Tessék mondani olyan nehéz elhinni, hogy ez van! Meg kell tapasztalni, de az illető jogvédőnek a kárára ám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.