A várható Fidesz-uralom egy lehetséges ívét olvashatjuk ki Debreczeni József A hatalom kapujában címen az ÉS-ben megjelent freskójából.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Bárhogy is lesz,az energia szektorban nincs jelen a Fidesz.
Akkor meg miről csevegünk?
szaboria
@kamazuka: Biztos vagy te ebben? Nézd vissza a számláidat ha még megvannak.20 éve minden évben emelik a dijakat.
1951
Debreczeni József, Géczy József Alajos,továbbá az ATV prominens műsorvezetői is igazán elemezhetnék már, hogy az elmúlt 7-8 évben hová, és mire jutottunk! Nem kell kevélykedni csupán a tényekre kellene szorítkozni és főképp nem kell megsértődni, amikor Dési János kap egy e-mailt, melyre egy nem intelligens,mondhatni arrogáns a válasz, minden tényt nélkülözve.Valószínű,hogy Ők is azok közé tartoznak, akik havi 1,5-2 millió forintot kaszálnak le a közpénzből és fogalmuk nincs arról,hogy miként lehet megélni havi 80-90 ezer forintból.Sajnos, Ők pedig társadalmilag semmilyen értéket nem teremtenek, úgy "jól elvannak"! Ehhez pedig azért elég vastag bőrrel kell rendelkezni, ha nem tévedek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.