Oszkó Péter szerint részben nem megalapozottak, részben nem valósak azok a kockázatok, amelyeket közgazdászok fogalmaztak meg a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban. A pénzügyminiszter manipulációnak tartja, hogy közvetlen költségvetési hiánynak tekintsük az állami vállalatoknál felhalmozódott adósságokat.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ő már könnyen beszél, májusban leteszi a lantot, és valami további zsíros állásban jó pénzért a már elkészült családi erődből néz le a költségvetésükből kínlódó mindenki másra.
Azt mondja : manipulációnak tartja, hogy közvetlen költségvetési hiánynak tekintsük az állami vállalatoknál felhalmozódott adósságokat. Márpedig ezek a tartozások az egyenleget negatív irányba tolják. Ezeket elméletileg ki kellene fizetni, és ha lenne pozitív szaldó, akkor ezek csökkentenék mert kötelezettségek. Az más kérdés, hogy ezeket a cégeket elméletileg meg is lehetne szüntetni, de az adósságokat akkor is ki kellene fizetni. Úgyhogy nagyon nagyvonalúan kezeli a témát, nyilván mert nem neki kell megenni a saját főztjét.
petmail13
Oszkó szerint mind hülye aki mást mond az én költségvetésem a világ legjobb költségvetése, mert a Harvardon végeztem minden évben csinálok költségvetést egy országnak és ez olyan költségvetés ami miatt Nobelt fogok kapni :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.