Életveszélyesen megsérült az a férfi, akit egy fiatal rabló késelt meg otthonában, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kengyelen.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
Ott is érdekes a a többség-kissebbség aránya))
csikknorisz
De ugye nincsen ciganybunozes? Persze hogy nincs, a retkek szarmazasat tilos nyilvanossagra hozni, ha ok az elkovetok. Bezzeg ha elonyuk szarmazik belole, akkor lehet ciganyozni, meg romazni.
Tcat
@eutanazia1: és az már jó ha csak 1 ilyen/hasonló esetről van hír van naponta...

Szerintem támogatni kéne a kenderfonást és ilyen elkövetők esetében még csak nem is mérlegelni semmit.
Wik
@Tcat: teljesen igazad van ! Az ilyenek megérdemelnék,de félő hogy néhány évvel megússza,és szabadulása után még egyszer vagy többször gyilkolni fog.
Ezért kellene visszaállítani a halálbüntetést.
csikknorisz
Azt hiszem, ezt mar belinkeltem egyszer, de megint megteszem: w3.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/ket-ferfi-rantott-kest-a-tavolsagi-buszon-274593 Emlitik az elkovetok szarmazasat? Nem. Nem is kell, ott lakom, tudom anelkul is. Na de aki nem tudja, csak olvassa a cikket, ciganyt meg csak teveben latott, lejon neki ebbol az, hogy 2 cigany szoritott kest egy gyerek nyakahoz? Persze hogy nem, mert 2 ferfirol van szo, nem 2 kanciganyrol. Gratula, PC.
Kakastoll
Csak azt nem értem, hogy az ilyenekből miért nem lőnek le "véletlenül" egyet is menekülés közben ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.