Ez nagyon nehéz lesz ennek a kormánynak is, és nagy fegyelmezettséget kíván attól is, aki váltja majd - jelentette ki a kormányfő idei interjújában. Ígéri, kormánya az utolsó napig dolgozni fog; 2011-ben pedig beindulhat a gazdaság. Azt mondta, a választások előtt a Jobbikot kivéve bármelyik párt belenézhet az ország pénzügyi könyvébe, hogy csak azt ígérje a választásokon, amit be is tud tartani.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szala
"a Jobbikot nem tekinti demokratikus pártnak." Gondolom, az MSZP-t és az SZDSZ-t , ja és a köpönyegforgató MDF-et annak tekinti!? Cukrot neki!
mindenlében
ugyan mitől lett mindenki ekkora demokrata? Hiszen Bajnai minden felelős , demokratikusan működő pártot tájékoztatni akar. Aki ezen a körön kívül van, annak nem oszt lapot, NAGYON HELYESEN. Mikor hallottatok a jobbiktól valami épkézláb, vállalható mondatot, amelyben nem rekeszt ki senkit, hajlandó bármilyen együttműködésre, nem szégyeníti meg az országot
inkvi
Bajnai nem párttag, tehát - talán - ne azzal foglalkozzon!
Január
Mennyiben demokratikus amit Bajnai csinál, kérdés? Ezt nevezik diszkriminációnak. A Jobbik még nem csinált semmi törvénybeütközőt, sőt olyan párt amelynek támogatottságát megirigyelheti néhány ma még parlamenti pártnak nevezett csoportosulás, akiket csak a saját zsebük érdekei tartanak össze. Szerintem minden a választási pártot megillenek az országhelyzetével kapcsolatos adatok.
Ezzel csak a jövőbeni ellentéteket alapozza meg Bajnai, mert félinformációk tudatában, csak veszekedni lehet, együttműködni, nem. És kérdem még , kinek van erre szüksége, az állandó balhékra, országépités helyett?
inkvi
@Január: Nem szabad kirekeszteni! Ugyan azt játsszák, mint Öszödön! Nem szabad! Nincs hitelük (nem csak azért, mert mindent bezsebeltek már)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.